Na rozcestí
Anotace: Představa,že jste na na rozcestí života a smrti..
Sbírka:
Jenom pro Tebe!
Na rozcestí
Světlo na konci tunelu svítí
Za zády mi roste kvítí
Kam jíti rozhodnout se
Květiny na louce a jetel na palouce
Mám od světa odpoutat se?
Temnota mě drtí
Buď za světlem jíti
Atak budu přakonána smrtí
Anebo snad se dále bíti
O to pozemské žití?
Rozhodla jsem se
Budu bojovat
Teď otáčím se
Možná budu ještě milovat…
Nebo již miluji?
Asi si jen budoucnost maluji
Že čekáš na druhém břehu
Já očekávám lásku a něhu,
Ale co ty?
Dokážeš milovati?
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, januve, al-pacino, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)