VŠIMNI SI ŽENO
Anotace: ...u mně to ještě jde.
***
Všimla sis
ty větve jsou nějak vysoko
už na ně nevylezu
vzpomínám
jako malému mi to taky nešlo
až později
to jsem ti trhal obláčky
a třešně
to vím přesně
no tak dobře … byly to jahody
že ne na stromě
jo tak ony rostou ze země
měla jsi fialové rty
sladké
dodnes je cítím v ústech mých
opravdu
toužím po tvých dotecích
to vím přesně
všimla sis
to je dobře … nechceš třešně
***
Přečteno 458x
Tipy 74
Poslední tipující: fijalka, PIPSQUEAK, betmen71, harmony, BARBYE, jita.1965, Anne Leyyd, fab four, Kapka, bejbyyyy, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)