ke krásnému přidej stuhu
to nekrásné rychle ztrať,
snadněji odpustíš druhu
když tě váže na oprať
***
Jiří senior
23.06.2009 20:33:00 | j.c.
Hm... těžko říct jak to vlastně je ale myslím že to není tak jednoznačné...
23.06.2009 16:53:00 | jedam
Žena je prostě žena, má svá určitá pravidla, která nějaká dávná pramáti dala všem "potomkyním" do vínku - někdy víc, někdy míň ...někdy se jednotlivé složky "daru" trochu procentuelně pomíchaly, ale bezpečně jsou zabudovány. A každá s nimi nakládá podle sebe...
23.06.2009 13:34:00 | Harr
...v bahně prachovém...opravdu hezké zamyšlení...a ať zůstaneš v tom objetí ... láskyplném :) ...
23.06.2009 13:09:00 | toužím.jít.dál