Prosba nevedomia
Prepusť ma do rúk smrti,
ó život...
Ak nie som hoden jej lásky
chcem vidieť východ...
Prečo v daždi srdce horí,
prečo,keď nie sme spolu,svoji...
Neverím,že nieje pravá,
neverím,veď je skutočná...
Zomrel som už toľko krát,
nad priepasťou som stál...
A však skôr než mal prísť pád,
jej pohľad mnou prenikal...
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Le ver luisant, Hazentla, Meriel., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)