Skutočný sen
Možno je tak jak malo sa stať,
avšak mal som povedať,
jak mám ťa rád...
Možno je tak jak ma byť,
avšak mal som to urobiť,
objať ťa a pohladiť...
Možno že nieje neskoro,
možno že bolo priskoro,
ale dnes určite viem,
že si môj vysnívaný sen...
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: Elissbeth, Le ver luisant, Hazentla, Mbonita, Meriel., labuť
Komentáře (0)