Zklamaná láskou
Anotace: či životem, chci jít dál, za tebou za novou láskou...
Po hodinách temnoty,
po dnech ledové beznaděje,
náhle, jak meč z nicoty
protnul tmu
chtěla jsem jít
do postele.
Zavál vánek od nikud
do špinavé země
jsi láska má
miluješ li mě.
Nečistá láska
bez bolesti a prachu
aby pohladila zemi,
aby ubrala na síle strachu.
Jak jen jsi mohl a natáhl ruku?
pro lásku mou
dotknul se nedotknutelna
už nejsi ten, jsi nic
co jsi představoval
pro ostatní- naději.
Poslední, jedinou...
...A v ten okamžik vyhasl
jako svíce na konci večera
proč jsem jen věděla....
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Rbb, al-pacino, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, danaska, Mbonita, enigman, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (6)
Komentujících (6)