Čekám ....
Schází mi Tvé doteky,
na mém nahém těle….
schází mi Tvé úsměvy
i polibky smělé ….
Schází mi Tvé pohledy,
hladící mé tělo …
schází mi Tvé objetí
schovat do něj se vždy dalo ….
Schází mi zvuk Tvého hlasu,
hladící duši mou …
Schází mi vše co ztratilo se
když za jinou jsi fouk ..
…
…
Kam podělo se vše to hezké,
co spojovalo nás …
čekám kam to dojde ….
proč nejde vrátit čas ….
čekám…
čekám….
čekám kdy řekneš ….
… VRACÍM SE MILÁČKU K VÁM
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Le ver luisant, Gudula, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)