Opak
Anotace: Někdy si myslíme,že to,co máme,je štěstí.Bohužel,většinou zjistíme,že je vše opak...
Nebe usíná....
před mýma očima vidím obraz.
Slunce a zároveň bouřka,
oheň a zároveň voda.
.....opak nás dvou,
Tebe a mne.
Opak procitnutí,života,smrti,
naděje,touhy a lásky.
.....opak něčeho,
proti čemu a zároveň pro co
bojuje Tvá i má duše,
bije Tvé i mé srdce..........
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)