Pomatená a zhrzená
Miloval jsem svoji družku
ona však vytáhla pušku
pálí hlava nehlava
trefila se na záda.
Ležím čelem k podlaze
přišlo mě to dost draze
teplá krev se ze zad šine
hrozný pohled jako v kině.
Ona znova nabíjí
nadech jsem se na chvíli
ještě jeden letmý pohled
na ten však nebrala ohled
Výstřel s dýmem, kule v před:
,,odstraním tě, byl jsi vřed!
Chtěl si se jen milovat
neřek si, že máš mě rád!
Byla jsem jen další v řadě
podlehla jsem tvojí zradě
Nebudeš už trápit ženy
nechávat je ponížený.
Tak teď cítíš to co já
zrada, smutek ať skoná.
Láska není k hraní cit
měl ses chlapče chovat líp.
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, isisleo, enigman, WAYWARD, Mademoiselle Drea
Komentáře (2)
Komentujících (2)