Každému co jeho jest
Anotace: Každému to, co mu patří
Každému to, co jeho jest
Každému to, co mu patří
Všechno, co dokážeme snést
Vše se vejde do záňadří
A zašlé stříbro třpytných hvězd
Nás zdobí, až se zalesknem
Jak mokrá křídla černých vran
Těch přistižených rozbřeskem
Zlatým rozbřeskem letních rán
A možná, že si postesknem
Nad hledáním svých nových cest
Jak nést všechnu tíhu bytí
Každému to, co jeho jest
Každému to, co si chytí
Zkusme to ještě chvíli snést...
Přečteno 509x
Tipy 3
Poslední tipující: Lasombra, fidgetypoet, WAYWARD
Komentáře (0)