Známé neznámé...
Princezno s hvězdou na čele
řekni, proč jsme jen přátelé
to pro tebe tu básním z lásky
tak sundej z očí černé pásky
nechť srdce bije jako zvon
už dávno víš, že já jsem ON
tak krásné ráno, hezký den
až budeš chtít, tak si mě vem!
Přečteno 1656x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, MalaIzis, Žqáry
Komentáře (3)
Komentujících (3)