Promiň, že tě zničím
Slzy
tekutý odpad smutku
vynášený bolestí
na světlo i do tmy
Vzlyky
hrdelní výheň
spaluje i krátká slůvka
zvuky z vnitřního pekla
Prosby
zoufalé externistky
topící se v nezájmu
nekompromisního srdce
Výhružky
unavené partyzánky
beze zbraní
narážející na těžký odpor
Beznaděj
jediná přítelkyně
co ti neukáže záda
cítíš její upřímnost
a já
odcházím
Přečteno 406x
Tipy 34
Poslední tipující: sveřep, Aťan, Marcella, on_my_mind, prostějanek, Severka, Druza, Sandra_T, labuť, Matty09, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)