...pěkné...a jak to napsal petbab...dveří bude...ale hlavně, když vyjde hvězda :-)
27.07.2009 11:11:00 | Lota
Opravdu nádherné dílko, totoc se Ti mocka povedlo, lehce dojemné, žádoucí a zamilované. ST!!! Hvězdy září jen pro Vás, všecky naráz a navždy!!!
12.07.2009 17:50:00 | NikitaNikaT.
Jak mám teď vymyslet nějakej smysluplnej komentář..:-D
Hodně se tam líbí to "Pochodeň v tvých očích" - to je mooc pěkný..:-))
Ona celkově ta básnička je strašně pěkná..prostě romantika je vždycky krásná..a když to člověk podá takhle..:-)
Ta básnička je super! ST!
23.06.2009 23:39:00 | Haniéčka