Tajemství
Tajemství pod víčky schované co mám,
ve chvilkách blouznění svěřím Ti.
O snech a naplnění,
o tajemstvích dunivé noci,
kdy svět se zrodí v mé hlouby.
O bájných vílách,
co poletují kolem mých zbloudilých myšlenek.
Svěřím Ti svůj život na ostří nože,
protože už nikdy nechci být sama.
Dám Ti vše,
co nemám
a na oplátku…
Chci i Tvůj poslední dech.
Přečteno 521x
Tipy 17
Poslední tipující: PangurBaan, Robin Marnolli, René Vulkán, symphonicsoul, zelená víla, Rick, Holis, Juan Francesco de Faro, WAYWARD, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)