Chci se stát obětí
Anotace: Tvého láskyplného objetí
Mám zatmnění,
ale jiskra Tvá v očích,
se rázem ve světlo promění,
vídám Tě po nocích.
Jako vánek
proudíš okolo mě,
jako červánek,
plující na vodní hladině,
jsi tak blízko
a přitom tak daleko...
Vidím Tě,
cítím Tě,
slyším Tě,
ale mít Tě nemohu.
Chci se zastavit při tom životním běhu,
chci v Tobě jednou probudit něhu.
Chci se stát obětí
Tvého láskyplného objetí.
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, Mbonita, Petbab, enigman
Komentáře (0)