Utíkám do sebe
Anotace: a nejsem v tom jistě sama
Mám v srdci zákoutí
kam chodím se hřát
to když něco mě zarmoutí
a nejde mi spát
/a ani se smát/
pak navštívím své tajné místo
kochám se krásou v něm
bývá tam totiž krásně čisto
už dávno není v něm drén
/zbyla malá jizva jen/
teď přebývá v něm láska
Své zákoutí nedám si nikým vzít
klidně si říkej že nejsem ta pravá
jsem imunní vůči těm lžím
nepotřebuji brát chci dávat
Mám v srdci zákoutí
kam chodím se hřát
nikdo mě pro něj nekoupí
škrtátko co donutí mě plát
/zhaslo již tolikrát/
vím je to v loterii sázka
život žít
a mít rád
Přečteno 429x
Tipy 40
Poslední tipující: pettra, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Házté, jedam, Bíša, Mbonita, Kars, Sigurd II., Kubino 2, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)