iba ty už smieš
...
bije mi v sluchách
zmes krvi a teba
súkromné inferno
od času som slepá hluchá
a dokonca i nemá
svetlo z nás dýcha
báť sa nevládzem
tancujem balet nepriesvitných krídel
a pokorená pýcha
rýchlo a ticho opustila zem
stret našich pováh
prebudených vášní
krása zrodená z ohňa
hádanka každou nocou nová
po dlhých cestách sme sa našli
...
a v nekonečne tvoja hĺbka s mojou splynula
...
Přečteno 628x
Tipy 22
Poslední tipující: J's .., Dota Slunská, Sleepwalker, bejbyyyy, Kubino 2, Psavec, WAYWARD, enigman, mamina, Sweet KiWi, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)