SEN
Anotace: Báseň o neopětované lásce...
Dnes je zvláštní den,
Aspoň pro mě je,
Zdál se mi sen,
Jak všechno krásné kolem je.
Byl to jen sen,
Co k ránu se zdává.
Probuzení brzké,
Mě opět uspává.
Snažím se vstát
A vzpomenout si na pocit štěstí,
Ale okamžik stačí
Kdy realita se hned vrací.
Ve snu jsem měla přítele,
Zamilovaná a šťastná jsem byla,
Teď ale pláču do postele,
Jak hloupá jsem byla.
Žádný přítel ani kamarád,
To jen můj výmysl
Co jsem si moc přála
A nakonec prohrála.
Při vzpomínce na něj,
Se mi chce řvát,
Jak moc mi ublížil
Se mu ani nemůže zdát.
Tolik to bolí
Myšlenka pouhá,
Jak jen ta bolest
Je v srdci zabouchlá.
Chci se jí zbavit
A pustit jí dál
Copak to jde
Když on mi ji na věky zamk.
Možná časem
Zabuší někdo u mých vrat
Možná že bolest
Už dostane konečně mat.
Teď chci znovu spát,
A cítit ten pocit radosti,
Jak mě můj princ miluje
Bez nějakých starostí.
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, WAYWARD, Sweet KiWi, kuskus pruhovaná
Komentáře (4)
Komentujících (3)