Opilý
Anotace: Zas jedna podivná, tak proč přidávat ještě podivnou anotaci?
Sbírka:
Okamžiky
Opilý zvětralým vínem
potkám Tě zítra se svým stínem
se stínem smutku
tlejících listů podzima
poslední slunce
proklíná
Opilý smutkem
opilý hladovým chtěním
v tvém vzdechu
duši směním
za výkřik
za steny prožité rozkoše
hadi se páří na břiše
jedové zuby
do těla
umirá
Nechtěla
Opilý vášní k horkému stínu
svou duši ztrácím v klínu
ve tmách
a v Tobě hledám jas
naposled lásko
Zas!
Přečteno 428x
Tipy 27
Poslední tipující: hašlerka, janewe, zenge, Tacca, hezule, Dota Slunská, ziriant, Mbonita, Kubino 2, Kars, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)