Spoveď duše
Niektoré z básní sú modlitby,
všetky tie kde si ty...
Keď z hviezd želania padali,
o tebe tie verše spievali...
V mesačnom náručí,
na teba moje oči hľadeli...
Tam kde chladný závoj telom prenikal,
vždy keď som z nádejou,
pred smrťou unikal...
V kútiku duše som vždy dúfal,
ale že ťa nájdem,som nečakal...
Přečteno 424x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Psavec, Kubino 2, WAYWARD, labuť, zrrrr, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)