Jen ať se lesy páří, bude jich víc.
A houby, les, stromy, to je i moje veliká vášeň, to mi doporučuje 11 dokrorů z 10 :-)
St
25.06.2009 22:18:00 | Kars
Včera jsme byli také na houbách,donesli pár hříbků domů a náramně v tom lese vyčistili hlavu...je to prostě pohoda když,za domkem les člověk má :-)))
25.06.2009 10:27:00 | Sweet KiWi