Lovec
Anotace: Jen mě tak napadla slova,tak jsem je dala na papír...
Tys nevěděla,
já miloval a po Tvých očích toužil.
Co upřímně jsou překrásné
a dál si srdce soužil.
Ty lovce svého našla jsi
a já jen číhal v dáli.
Ty oči Tvé,se na něho
ustavičně smály.
Teď nad papírem sedím
a píši poslední.
A do neznáma hledím,
vím,že i pro mě se jednou rozední.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Sweet KiWi, enigman, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)