Anotace: Druhý díl mého seriálu je věnován hlavně všem Mariím, Juliím, Danám, Ester, Anežkám, Luciím, Hanám, Blaženám, Alicím, Adélám a všem dívkám, slečnám, ženám s romantickou i neromantickou duší. Zítra, nebo někdy v blízké budoucnosti, pokračování...
No vidím, že tvůj záběr je v tomto směru hodně široký. Jen velmi obtížně se tady hádá, která z těch dívek je ta pravá :-)
03.11.2005 15:15:00 | Mourek
Jé, to je skvělé. A jsem tam taky :-) Opravdu nápaditá hra se jmény.
03.11.2005 08:59:00 | Lucie Plocová
pěkný, zas tam nejsem, no třeba ještě v nějaký jiný části jestli bude :-))
03.11.2005 06:41:00 | Melfëa