med,slzy deště a smích "víš kotě"
Anotace: Možná právě oni, spíše nostalgické tóny
A pokračujeme v jízdě tvarů
Tvaří kde slunce září
Smíchem na zemi
Kde co nebylo není,ale už je
Má drahá bude jízda?
Bude!
A pokračování?
Ano jistě, já vím příště!
Divný pohled a zvednuté oči, nejlépe s otázníkem jako vždy
To je totiž ukradnutý střep!Nejvyšší čas ,česat se vydličkou...(ne)pochopitelné
Přečteno 459x
Tipy 11
Poslední tipující: lexus, Woski, Hloupá Květinka, její alter ego, al-pacino, zrrrr, enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)