Noční lety za duhou
Anotace: Vzpomínka na někoho,s nímž už nejsem, ... ale bývalo to kouzelné...
Musím jít spát,
vím to,vím,
že budeš rád,
když přitulím
se k tvojí kůži,Ňufíku,
prstíkem lehce pohladíš
důlek kolem pupíku,
naposledy se poradíš ...
a pak lehce tvoje noha
přehodí se přes tu mou
nechme spáti dneska Boha,
leťme spolu za duhou.
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Pevya, Sleepwalker, Michelle B.
Komentáře (2)
Komentujících (2)