Nespútaná
xxx
nespútaná
viniem sa ti tvárou v tvár
ako vinič okolo tvojich predstáv
keď zamĺknem
nebude to znamenať
že som preč
iba ti zalepím uši svojim medom
ak ma neuvidíš
iste ma budeš cítiť
v ústach višne
v dlaniach zamat
v tvári svieži vánok
vietor
víchricu
až kým všetko nezahalí tma
vyšívaná
práve
zrodenými hviezdami
na chvíľu
stíchneme
xxx
Přečteno 406x
Tipy 26
Poslední tipující: J's .., Dota Slunská, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Zambie, fab four, Psavec, bejbyyyy, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)