Anotace: ... spolupráce... s poděkováním za hvězdičky ...
Sbírka: spánek je malá smrt
Seš vždycky o pár kroků předemnou, no vlastně před většinou z nás, co tu píšeme.
27.06.2009 00:31:00 | René Vulkán
...protože sem lakomec lakomá! - to s Věrkou znáte? :o)
a díky zas všem tu :o)
26.06.2009 11:00:00 | hanele m.
dva hlasy a znejú ako jeden :)
a ST dávam dvakrát... pre oba hlasy.. a ešte jeden za súzvuk ... iba liter s tým nesúhlasí, ale mne je to fakt jedno... i tak ich dám :)
25.06.2009 13:59:00 | sophia92