Anotace: Špatná, ale přeplněná emocemi.. Kýčovitá, ale zatraceně bolestivá.. Takové jsou ty básně, o kterých si v době jejich vzniku myslíme, že jsou to klíčové momenty našeho života..
vážně? a já měla pocit, že můžete toho, kdo vám ubližuje buď milovat a nebo nenávidět.. ale když nad tím teď tak přemýšlím, možná jde i obojí.. možná jsem právě pojmenovala to, co cítím..
25.06.2009 21:58:00 | Jamesow
...láska i zhrzená nezná nenávist,jinak to nebyla láska,ale jen sebeláska
25.06.2009 21:47:00 | WAYWARD