Společně
Anotace: Blízká duše v těžkých chvílích podrží
Kap, kap, dvě kapky stékají
Po listí kapradí
Zdalipak se jednou potkají
Dohromady v jednu se promění
Chce to hledat cesty společné
Lepší úzké než-li široké
Mít k sobě blíž, ne každý na své straně
Být součásti děje
Najít klíč k duši cizí
Vejít a cítit co cítí
A naopak, být srostlí
V těžkých chvílich držící
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Miroslav Možný, Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)