Chybíš mi
Chybíš mi když vím že se mnou nechceš být, když ležíš vedle mě a nenapadne tě mě obejmout. Chybíš mi pokaždé když se ptám jak se máš a ty mě vůbec nevnímáš. Když se podívám do tvých očí a nic v nich nevidím. Chybíš mi když usínáš protože vím že se mi už jen zdáš...
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Rošták Domča, jesterka, Prdelka10
Komentáře (2)
Komentujících (2)