SÍLA...VÍRA
Síla...víra
V polibcích je síla,
Věřit v lásku druhého.
Teď piju litry vína
A necítím nikoho jiného.
V pohledu je víra,
Kterou člověk vnímá.
Proč zbyla v srdci mém díra,
Která je pořád tak živá?
Líbal jsi mě a sílu mi dával,
Díval jsi se a vírou mě oklamal.
Ty máš rád jen sám sebe,
Takový nechci já u sebe.
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)