Nepřestávej
Anotace: ...když se z rána s chutí rýmovačka vnutí. Nepřístupné dětem.
Dlouhý pohled do tvých očí
příslib nebývalých slastí
celý svět se s námi točí
na vrcholu nad propastí
letmý dotek teplé dlaně
potom pohlazení hebké
už mě líbáš neskrývaně
přestat není vůbec lehké
tvoje ruce na mém těle
omámily mě zas zcela
postavil ses k lásce směle
tak jak jsem to právě chtěla
odevzdaná ve tvé péči
v rozkoši se dlouze zmítám
tahle vášeň všechno léčí
každou noc ji s Tebou vítám.
Přečteno 685x
Tipy 70
Poslední tipující: Kallkaa, Larey, mírně kousavý králík, hašlerka, Holis, PetTulak, Agniezka, NikitaNikaT., střelkyně1, Gudula, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)