Skleněné srdce
Tepna je lesklá
aorta průhledná
mám srdce ze skla
ty holka nezbedná
Čím víc ho hladíš
tím víc se leskne
čím víc ho raníš
tím více teskne
Tiše cinká když bije
při pláči roní střepy
láska v něm nežije
už těžko se slepí
Nebude bít víc
mé srdce skleněné
na kousků tisíc
roztříštěné
Přečteno 436x
Tipy 7
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, WAYWARD, Prdelka10, Duhová, Rychlý Tep
Komentáře (1)
Komentujících (1)