Droga
Anotace: =o* ....ty víš =o)
Srdce mi rychle bije,
červená do tváří stoupá,
koukám jak venku lije,
nevnímám víc - já hloupá.
Kolem mě chodí lidi,
já do nich vrážím,
oni mě zřejmě vidí,
já si jich sotva vážím.
Pak prsty ťukám rytmus
na okno skleněný,
k pohybu první pokus,
však pohled bez změny.
Na rtech poťouchlý smích-
-držím,hloupě se koukám,
vždyť být smutná to je hřích,
písničku tiše si broukám.
Vzpomínám první den,
kdy jsme se viděli,
stačilo nám málo jen
a bylo pondělí.
Teď mám abstinenční příznaky,
miluju Tě,kdy Tě zas uvidím?...
všude vidím přizraky
byls moje lehká droga,teď jsi můj pervitin...
Přečteno 403x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Jožin z Moravy, klajusenka, Woski, Bíša, kikis, WAYWARD, jarmil, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)