BUDIŽ RÁNO
***
Jsem moc šťastný...že mne miluješ
Šťastný kdo miluje
Pro tebe štěstí...vždycky jsem chtěl
***
Ať už je ráno
není nad probuzení
leknín touhou rozevřený
vzrušením už houpá vlny
v šerosvitu přitulený
k mému dechu natočený
celý něhou rozzářený
na začátku milování
šeptne jméno … Fráňo
***
Přečteno 425x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, NikitaNikaT., Juraj Hrom, páááááááá, Zefi, fab four, Lorraine, voedor, floreciente, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)