Déšť
Déšť
4.5.2009 22:18
Déšt
Prší
padá kapka za kapkou
a při každé z těch kapek
myslím na Tebe
prší
a kapky deště se dělí
a nesou jméno Tvé
ach
jen vzpomenu na ten deštík
a smutno mi je
přesto žiji dál
se vzpomínkou na Tebe
miluji Tě dál
prší
a kapky deště padají
na trávník
na kterém s Tebou jsem
a vlahý deštík
nás dva omývá
prší
a Já jen už vzpomínám
na Tebe drahá má
prší
jsem už sám
jen se vzpomínkou
na Tebe
prší
déšť smývá
poslední okamžiky
poslední chvilky žití
déšť všechno vzal
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, Mbonita, Bíša, Tacca, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (3)