Hadrová panenka
Nedýchám.
To se ti jen zdá, když
vánek vane,
za mými zády.
A rozhazuje vlasy.
Nemluvím.
Jen si to myslíš,
v těch chvílích, kdy
vzpomínáš na ty časy.
Nechodím.
To jen ty vidíš, jak
můj stín poletuje
v tvých myšlenkách.
Jsem dávno pryč,
stará hadrová panenka.
To jen ty nechceš..
... zapomenout...
Přečteno 422x
Tipy 22
Poslední tipující: HonzaJ, Markéta G., Radek.oslov.Šafárik, Psavec, kroužek, blue, Bíša, sophia92, WAYWARD, Levandule, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)