Nebyla moje
Vždyť ona se nevrátí
tak proč v ulicích hledám
u okna sedám
když trpím závratí
a čekám kdy přijde
ten slavný den
kdy řekne
Tady jsem.
Stále sním
o návratu
jestli smím
když nebyla tu
tak jak může se vrátit
vždyť nemůžu ztratit
co nikdy jsem neměla
ne snad že bych nechtěla...
Přečteno 413x
Tipy 17
Poslední tipující: betmen71, kikiis, hašlerka, batůžek na motorku, Němá, Kubino 2, Psavec, Stoneman, Bíša, zrrrr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)