Pocity
Anotace: Nějak mě zase popadla má deprese, tak tvořím...
Chybí mi objetí,
chybí mi to pravé lásky pojetí,
chybí mi ten sladký polibek,
chybí mi i tvůj tikot hodinek,
chybí mi tvé něžnosti,
chybí mi vše, už nechci být v té propasti.
Vraťte se, vy láskyplné činy,
vraťte se, vždyť nikdo není bez viny,
vraťte se, zas ať šťastné dny mám,
vraťte se, nikdo nechce zůstat nikdy sám.
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, CRASH, Miroslav Možný, PANGÁSIUS, 6thSun, Radek.oslov.Šafárik, PoeziGirl, Hloupá Květinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)