Anotace: (hudební hry?)
Vrhám stíny pouze černé a bývá v nich chlad.
Však uvnitř jsem mnohobarevný a teplota... ...nad nulou.
Tak kde si chceš lásko hrát? Ve stínu, anebo v ...?
28.06.2009 23:00:00 | Špáďa
asi si taky hrajete na harfu? Nebo nééé?
Ne, ne, ne!
avšak je mi známo!
díky
28.06.2009 18:51:00 | Mirka Hedbávná