SONET - BLÁZEN
Anotace: každý den tady čtu smutné básničky a je mi to moc líto...
V bláznovství je kus poezie.
Žít život v čapce s rolničkami!
Alespoň člověk ví, že žije
a nezpívá jen smutné žalmy.
Možná že pohár nedopije
i když ho opojností mámí.
Kde slunce zemí nepokryje,
tam nikdy nevyrostou palmy.
Přednost dám vždycky čapce blázna.
Je blázen, kdo se zamiluje
i když je jeho náruč prázdná?
Nečekám, kdo mě polituje,
snad stoupla jsem do vzduchoprázdna.
Kdo nezkusí, ten nedopluje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)