Jsi pro mě vším
Anotace: ... jsi a já jsem s tebou šťastná
JSI můj anděl
posel štěstí
JSI i ďábel
chceš mě svésti
JSI můj osud
co mě čeká
JSI živé vody
plná řeka
JSI můj déšť
JSI i můj sníh
JSI můj smutek
JSI můj smích
JSI jak víno
v čirém poháru
JSI mi duhou
v mléčném opálu
JSI má vrba
zpovědnice
JSI jak ve tmě
světlo svíce
JSI pochodní
z níž jiskry srší
JSI oázou
v poušti duší
JSI začátek
východ slunce
JSI jako sen
bez hranice
JSI věrnost
co milenci si slibují
JSI má láska
JSI ten koho miluji
Komentáře (2)
Komentujících (2)