Ostravské léto
Anotace: ...snad každý má svou vzpomínku na jedno léto...možná jaro,podzim,zimu,...na pár týdnů...
To léto
se mi Ostrava zalíbila
Kdesi vzadu
za levou hemisférou
vymačkávám
někdy z hlavy
vzpomínku
Na ty šaty na ramínka
s malou dírkou
na boku
Vím,
žes je měl na mě rád
To léto
Plné výparů
ze všech ostravských McDonaldů
A co jich tam je
Poslouchali
jsme
Anu Carolinu
A tys
zatvrzele tvrdil
že je mužatka
Blázne
Ne často
Jen
Sem tam
Mnou zavane
Ten falešný pocit
Intimity
Toho léta
S tvými cigaretami
v kapse
A tvou rukou na zadku
Přečteno 319x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Zpátky, bejbyyyy, voedor, Sleepwalker, Tanzania, Druza, Markéta Hl., Krokodylekx, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)