Dobrou noc
Až ze svíčky bude knot vyhaslý
a okolo tma která pohltí pokoj tvůj,
přistoupí osoba se záměrem který je nejasný,
zašeptá do ouska dobrou blázínku můj,
pak snová noc se stane rájem,
kde ty a já spolu ruce si tiskneme,
náhle konec června se stane májem
a do rána spolu budeme...dobrou noc
Přečteno 680x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Bíša, kofka, Pevya, zrrrr, páááááááá
Komentáře (3)
Komentujících (3)