Anotace: iba tak.. našla som to odložené
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
ty seš prostě zářilka :-) náááádherné a průzračné je to a působivé:-)
13.01.2016 11:49:46 | tvořilka
Je to velmi bytostně krásné... Zní v tom hlas srdce.... :-) Vystihuje to nevšední krásu žití. :-)
13.01.2016 11:47:11 | tvořilka