Mezi řádky
Anotace: když jsem tuhle psal, měl jsem ještě důvod...
Nauč se číst mezi řádky,
M
život je pro nás dva příliš krátký.
I
Snad tam najdeš těch pár slov,
L
místo prázdných vět.
U
Jsou pro tebe buď zrnko písku,
J
nebo celý svět.
I
Nauč se číst mezi řádky,
T
to co v nich najdeš, už nelze vzít zpátky,
Ě
život je pro nás moc a moc krátký...
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: viki1, Maličká Peťulka, Rychlý Tep
Komentáře (2)
Komentujících (2)