umění lásky
Umění milovat
a umění žít.
Přál jsem si vždy,
přál jsem si mít.
Umění radovat
a umění lásku dát.
Přál jsem si dlouho,
přál jsem si znát.
Umění lásky,
dala jsi mi znát.
Budu Tě milovat
a budu Tě mít rád!
Přečteno 525x
Tipy 5
Poslední tipující: betmen71, Házté, Pevya, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (3)