Vyslovilas,
a on na dno plul a loví
jen vědouc měla bys
že kila napadla tam za ta léta
a návratnost je na mnohé směr špatný...
Prostě jsi žila!
a zlé si s dobrým vzájemně hoví
tu nepomůže žádný dobropis
jen prostě umíš být jak uschlá, tak i květá
a vodní hladiny jsou lesklý, tak i matný...
24.09.2009 19:55:00 | šuměnka
Někdy by chtěl člověk věci vrátit... ale voda teče dál a bere si vše, co ona sama chce... někdy je pozdě hledat na dně, někdy je pozdě na výlov... ST! za zamyšlenkovost.
12.07.2009 18:49:00 | NikitaNikaT.