Anotace: Na bod zlomu napsáno. Cením si svobody, cením si věrnosti, bolí mě krutosti... Opravdová láska dává druhému možnost být šťastný a i když se mezi dvěma jedinci něco změní dá mu šanci si zkusit veškeré možnosti i když to bolí...
Sbírka: Inspirace z liter
Ach láska, ta mocná čarodějka, ta vždy udeří nečekaně a nikdy nevíme, do koho se zamilujeme... a poroučet se jí nedá, ni se na ňu zlobit, vztekat... ani pláč ju nepřivolá.
05.07.2009 17:25:00 | NikitaNikaT.