Lákáš mě
Lákáš mě na med
do lásky zahrady.
Lákáš mě tajemstvím
k odkrytí záhady.
Lákáš mě černě a bíle
vlastními protiklady.
Lákáš mě andělsky
znáš mé spády.
Lákáš mě ďábelsky
bojím se zrady.
Lákáš mou zvědavost
nevím si rady.
Tak tedy ano…vyhrál jsi!
Máš mě celou tady.
Přečteno 523x
Tipy 13
Poslední tipující: Koza, sluníčko sedmitečné, poetická ilona, NikitaNikaT., jedam, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Juraj Hrom
Komentáře (6)
Komentujících (6)